Coach like a Pro.

Physical Coaching Academy biedt opleidingen, certificeringen en begeleiding aan de (toekomstige) sport- en gezondheidsprofessional. Ontdek alle mogelijkheden om uw opleidingstraject te personaliseren zodat uw carrière een boost krijgt.

Starten
als Personal Trainer

Ontdek onze certificeringen

Zich bijscholen
voor betere resultaten

Ontdek onze geavanceerde modules

Zich onderscheiden
bij een doelgroep

Ontdek onze specialisaties

Programmatie van trainingsschema’s, verbeteren van uitvoeringen en lichaamshoudingen, revalidatie en krachttrainingsstrategieën. Op individueel niveau of in groepscoaching. Met sedentaire klanten of atleten. Bekijk ook onze gevorderde modules voor coaches op hoog niveau.

Eéndaagse workshops, gewijd aan een specifieke tool, een sportdiscipline of een bepaalde doelgroep. Diversifieer uw activiteiten doormiddel van een leuke en doeltreffende aanpak.

Onze 4 specialisaties: Sportprestatie, Functionele Revalidatie, Lichamelijke Transformatie en Groepscoaching. Door te kiezen voor één van deze vier specialisaties beschikt u over de nodige expertise om uzelf in een groeiende markt succesvol te onderscheiden. Bovendien ontplooit u zich in een bepaald vakgebied en doelgroep die u echt nauw aan het hart ligt. En dit alles tegen een voordelig tarief.

Wij bieden 4 trajecten aan, elk traject bestaat uit meerdere opleidingen en workshops die u in uw eigen tempo kan afronden. Eenmaal volledig afgerond, krijgt u een specialisatie certificaat.

Sports Performance
Specialist

Functional Rehabilitation
Specialist

Body Transformation
Specialist

Small Group
Specialist

PCA MEETUP

Kom naar onze PCA informatiesessie:

gratis, nuttig en inspirerend.

Wat onze studenten en leden over ons zeggen.

Lisa Rabaut

Er zijn veel opleidingen op de markt, maar NASM (gelijkwaardig aan EREPS niveau 4) is de meest erkende en kwalitatief beste opleiding. PCA biedt dit aan door theoretische kennis te combineren met praktische vaardigheden onder toezicht van gecertificeerde en zeer ervaren trainers.

Lees meer

Elfje Willemsen

In België heeft PCA de exclusiviteit van deze opleiding en het is dan ook niet meer dan logisch dat ik daar mijn opleiding heb gevolgd.

Lees meer

Tinne Raeymaekers

Tijdens de NASM-cursus hebben we meer geleerd over het menselijk lichaam, training en voeding, wat belangrijk is om te begrijpen als je mensen traint.

Lees meer

Katrien Sas

Zij bieden niet alleen een goede basis, maar geven je ook alle mogelijkheden om je te specialiseren op het gebied waarin je wilt werken.

Lees meer

Fabio Teixeira

Na 2 jaar als Personal Trainer gewerkt te hebben, realiseerde ik me dat deze job een veelvuldige evolutie en bijscholing vereist. Op dat moment was ik op zoek naar een internationaal erkende certificatie en vond PCA.

Lees meer

Malik Akhmedov

Ik koos voor PCA omdat ik er veel mensen positief over hoorde praten. Ik realiseerde me dat het de beste PT opleiding is die je in België kunt vinden, dus ik heb niet geaarzeld.

Lees meer