Coach like a Pro.

Physical Coaching Academy biedt opleidingen, certificeringen en begeleiding aan de (toekomstige) sport- en gezondheidsprofessional. Ontdek alle mogelijkheden om uw opleidingstraject te personaliseren zodat uw carrière een boost krijgt.

Starten
als Personal Trainer

Ontdek onze certificeringen

Zich bijscholen
voor betere resultaten

Ontdek onze geavanceerde modules

Zich onderscheiden
bij een doelgroep

Ontdek onze specialisaties

Programmatie van trainingsschema’s, verbeteren van uitvoeringen en lichaamshoudingen, revalidatie en krachttrainingsstrategieën. Op individueel niveau of in groepscoaching. Met sedentaire klanten of atleten. Bekijk ook onze gevorderde modules voor coaches op hoog niveau.

Eéndaagse workshops, gewijd aan een specifieke tool, een sportdiscipline of een bepaalde doelgroep. Diversifieer uw activiteiten doormiddel van een leuke en doeltreffende aanpak.

Onze 4 specialisaties: Sportprestatie, Functionele Revalidatie, Lichamelijke Transformatie en Groepscoaching. Door te kiezen voor één van deze vier specialisaties beschikt u over de nodige expertise om uzelf in een groeiende markt succesvol te onderscheiden. Bovendien ontplooit u zich in een bepaald vakgebied en doelgroep die u echt nauw aan het hart ligt. En dit alles tegen een voordelig tarief.

Wij bieden 4 trajecten aan, elk traject bestaat uit meerdere opleidingen en workshops die u in uw eigen tempo kan afronden. Eenmaal volledig afgerond, krijgt u een specialisatie certificaat.

Sports Performance
Specialist

Functional Rehabilitation
Specialist

Body Transformation
Specialist

Small Group
Specialist

PCA MEETUP

Kom naar onze PCA informatiesessie:

gratis, nuttig en inspirerend.

Wat onze studenten en leden over ons zeggen.

Malik Akhmedov

Ik koos voor PCA omdat ik er veel mensen positief over hoorde praten. Ik realiseerde me dat het de beste PT opleiding is die je in België kunt vinden, dus ik heb niet geaarzeld.

Lees meer

Florian Pillin

Het bracht me de vrijheid om eindelijk mijn eigen bedrijf in persoonlijke training op te zetten door een gediplomeerd Personal Trainer te worden.

Lees meer

Alice Dumont

Ik heb voor PCA gekozen voor de kwaliteit van de aangeboden opleidingen en vanwege het professionalisme en de vakbekwaamheid van het medewerkers en de lesgevers.

Lees meer

Axelle Wouters

Ik was op zoek naar internationale en officiële erkenning, wat mij bij PCA bracht.

Lees meer

Kevin Lukarski

Als u twijfelt of u na uw NASM-certificering een baan als Personal Trainer kunt krijgen, moet u dat niet doen.

Lees meer

Fabio Teixeira

Na 2 jaar als Personal Trainer gewerkt te hebben, realiseerde ik me dat deze job een veelvuldige evolutie en bijscholing vereist. Op dat moment was ik op zoek naar een internationaal erkende certificatie en vond PCA.

Lees meer